Braytron

BRAYTRON, međunarodni brend specijalizovan za osvetljenje sa 15 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji visokotehnoloških rešenja za osvetljenje na četiri kontinenta.

BRAYTRON je vrhunski brend razvijen u konsultaciji sa stručnjakom u oblasti očuvanja energije. Naglasak je na dizajnu, proizvodnji, razvoju i distribuciji svih vrsta energetski štedljivih rasvjetnih proizvoda, s naglaskom na LED rasvjetnim rješenjima. BRAYTRON proizvodi su sertifikovani prema CE, RoHS, EMC, Dekra, EAC i TUV. Koristimo visokokvalitetne LED čipove i komponente koje isporučuju renomirani dobavljači kao što su Bridgeluk, Philips, Sharp, Citizen, Meanvell, Tridonic itd. Svi proizvodi kompanije BRAYTRON se proizvode nakon opsežne izvodljivosti, istraživanja i ispitivanja koji osiguravaju uštedu energije i pristupačnu cenu. Sa sve većom svešću o LED tehnologiji širom sveta, BRAYTRON teži da bude među globalnim pionirima u napretku i distribuciji ove tehnologije i obećava da će ostati u toku sa svim novim inovacijama kako bi ih uključio u naš asortiman proizvoda.

BRAYTRON upravlja fabrikama u Rumuniji i Turskoj sa modernom proizvodnom bazom opremljenom visokotehnološkim proizvodnim linijama i naprednim centrom za istraživanje i razvoj.

BRAYTRON počinje od odlučnosti da stvori stvari od vrednosti. Od 2012. BRAYTRON posvećuje sve svoje napore i naporan rad u razvoju visokokvalitetnih proizvoda za osvetljenje za profesionalna mesta, javne prostore i domove. Preko 15 godina iskustva u korišćenju najbolje kombinacije tehnologija i međunarodnih standarda BRAYTRON stvara proizvode koji služe u korist svojih kupaca i životne sredine.

Katalozi:

Proizvodi:

BRY VECTOR A RND bela
BRY VEKTA crna
BRY VEKTA B RND bela
Led sijalica 5W E14 6500K
Led cev 9w dvostrana 6500k
Led sijalica A 60 7w e27 2700k 806lm