O nama

Eurovolt d.o.o. iz Novog Pazara je specijalizovana firma koja se bavi veleprodajom i maloprodajom elektro materijala. Naš prodajni program je baziran u nekoliko kategorija: elektroinstalacioni materijal, sklopna tehnika, rasveta, baterije, utičnice, utikači, prekidači, osigurači, kablovi, alati.

Eurovolt d.o.o. nudi program renomiranih proizvođača elektromaterijala:

ALING-CONEL, BRAYTRON, ETI, HAGER, CETINKAYA PANO, TEM, SCHNEIDER ELECTRIC, OBLO LIVING, SINTERMETAL, ILKER ELEKTRONIK, KABEL ZAJEČAR i proizvode turske kompanije METSAN za koju smo i glavni distibuteri i partneri za Srbiju kao i regionalni distributeri za LAGRAND.

Raspolažemo   savremenim poslovnim i skladišnim prostorom,  dobrim logističkim centrom za  brzu isporuku  elektromaterijala   kao  i  zalihama  širokog asortimana kako bi u najkraćem roku udovoljili zahtevima cenjenih klijenata.

Stručno i osposobljeno osoblje, nastoji da svojim radom prateći zahteve kupaca i trendove na tržištu opravda ukazano poverenje cenjenih kupaca.

Za sve dodatne infomacije možete se obratiti našem ljubaznom osoblju putem telefona, mail-a ili popunjavanjem forme upitnika na kontakt strani.

Svi proizvodi iz našeg asortimana poseduju sertifikat kvaliteta poznatih proizvođača i zakonski propisane rokove garancije.

Kategorije prozivoda u našem asortimanu:

  • Sklopna tehnika
  • Rasveta
  • Prekidači i utikači
  • Osigurači
  • Kablovi
  • Električarski alati

Naziv firme

Eurovolt d.o.o, Novi Pazar

Sedište

Save Kovačevića 342, 36300 Novi Pazar

Pib

112553378

Matični broj

21697222

Šifra delatnosti

4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko

Tekući račun

HALK BANK - 155-75107-20

PRATITE NAS I NA SOCIJALNIM MREŽAMA