Metsan

Metsan Lighting već 38 godina prodaje spot rasvetu, grupe proizvoda za dovnlight, panelno osvetljenje, linearno osvetljenje, ulično i poplavno osvetljenje na domaćem tržištu i izvozi. Poželjan je brend u smislu brze isporuke sa visokokvalitetnim grupama proizvoda za osvetljenje. Kompanija za proizvodnju rasvete jedna je od vodećih turskih kompanija Metsan Lighting, hotelsko osvetljenje, stambeno osvetljenje, osvetljenje prodavnica, kancelarijsko osvetljenje u ovoj oblasti je lider u Turskoj.

Led dovnlight osvetljenje, led spot osvetljenje, LED panel osvetljenje, LED linearno osvetljenje, LED osvetljenje grupa proizvoda sa timom za dizajn i razvoj, koristeći komponente vodećih svetskih brendova, nudi vam najkvalitetniji proizvod.

Metsan Lighting proizvodi pružaju vam kvalitetne proizvode sa garancijom od najmanje 3, a maksimalno 5 godina.

Omogućava vam svetlosnu udobnost sa širokim, srednjim i uskim uglovima reflektora i različitim opcijama optičkih sočiva u osvetljenju prodavnice.

Omogućava vam modularne proizvode, kao i ravne, kružne, prstenaste, kvadratne i linearne kancelarijske rasvete. Nezaobilaznu arhitektonsku i korporativnu atmosferu kancelarija možete razrešiti iz mnogih grupa za osvetljenje prodavnica i kancelarijskog osvetljenja u okviru naše organizacije.

Kućišta osvetljavaju vodeću kompaniju Metsan Lighting u oblasti osvetljenja, grupa proizvoda za LED osvetljenje, kako u pogledu kvaliteta, tako i u odnosu na cenu i performanse u Turskoj i svetu, jedan je od vodećih proizvođača LED svetla.

Naša kompanija, koja je izvela važne projekte kao što su ulična rasveta, proizvodi od projektora, stadionska rasveta, postala je poznati brend u spoljnoj rasveti sa svojim posebnim dizajnom projekata na otvorenom.

Metsan Lighting, isporučujući veliku količinu rasvetnih tela u vrlo kratkom roku, kao što je 2-3 nedelje, proizvodi posebne proizvode za projekte. Željene proizvode koji ne narušavaju kvalitet čine spremnim za masovnu proizvodnju za samo mesec dana.

Omogućava neograničeno snabdevanje proizvodima svojim partnerima sa „Ekclusive Partnership“ vezama širom sveta. Ako želite da budete partner Metsan Lighting -a u vašoj zemlji, možete nas kontaktirati.

 

Do danas smo bili partner u rešavanju mnogih projekata i pokušali smo da pružimo najbolju podršku. Tokom ovih procesa shvatili smo da je za preduzeće najteže pitanje; Da bi se mogao izraziti na najkorektniji način najprikladnijoj publici, umesto da nastavlja svoje aktivnosti u sektoru koji opslužuje … Kada smo odlučili da pišemo „o nama“ za našu kompaniju, koja posluje od 1982. , shvatili smo da ovo nije tako lako kao što smo mislili i objasnili drugim kompanijama. Znamo da su promotivni članci možda poslednji odeljak koji se čita na veb stranici. Međutim, svaka kompanija mora imati odjeljak koji se objašnjava u nekim oglasnim i promotivnim materijalima. Naravno, ovaj članak je izuzetno kratak i trebao bi sadržavati jasne informacije o pruženim uslugama.

Katalozi:

Proizvodi:

Luxis Double
Roma Square Double 9 Recessed
Magnus Single
Valar 100
Reflecto Round 90 Trimless
Reflecto 70 Trio Surface