Hager

Kompanija Hager osnovana je prije više od 60 godina u Ensheimu, pokrajina Saarland, od gospodina Hermana i doktora Oswalda Hager, zajedno sa njihovim ocem Petrom. Četiri godine kasnije ova početnička tri – čovjeka organizacija osnovala je kompaniju na još jednoj važnoj lokaciji u Elsaskom Obernai-u.

Na ovaj način od samog početka smo multinacionalno orjentisani. Tokom vremena smo se naučili pratiti kupce na sasvim različitim tržištima u skladu sa njihovim individualnim potrebama i željama.

Danas proizvodimo na 24 lokacije širom svijeta, imamo kupce u više od 120 zemalja koji se oslanjaju na naša rješenja. Broj kupaca raste iz dana u dan.

Glavni razlog našeg uspjeha je tradicionalna bliskost sa zanatom. U saradnji sa klijentima, a Vi ste jedan od njih, razvijamo proizvode, rastemo i slavimo zajedničke uspjehe.

Trudimo se Vama i vašim potrebama dati što bolja rješenja. Umjesto čistog proizvoda razvijamo sveobuhvatne usluge i rješenja. Samo zahvaljujući kupcima poput Vas postali smo lider na tržištu.

Brošure:

Katalozi:

Proizvodi:

NŽ – mali razvodni ormar 3x12M
VU48NE
VU24NE
NŽ – mali razvodni ormar 24M
NŽ – mali razvodni ormar 10M
NŽ – mali razvodni ormar 12M